Básničková víla
Anotace: Kraťounká básnička... Napsala jsem jí před pár lety..
Básničková víla
Psala si básničky na okraj sešitu,
psala si básničky, pod lavicí, ve skrytu.
Pak přišla učitelka, sešit jí zabavila,
a měla po básničkách,
ta malá básničková víla...
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Izza
Komentáře (0)