Poznání
Anotace: Nesmutnim,jen tu vidím mnoho trápení.Hezký den-všem.
Křehké srdce držím v dlani
korálky rosy na unavené skráni
pomalu,tiše brouzdá tváří
podoba černé tuše v kalamáři
tenký obal měkkost citů chrání
protržen smutkem,protéká strání
rozlévá pramínky všemi směry
nepřijímá lásku bez důvěry
tělo protknuté perlami slunce otáčí
změnou kroků svou trať vyznačí
opačným směrem
povede za andělem
Přečteno 394x
Tipy 59
Poslední tipující: Antares, Labanda, Paulín, Dygi, lucajda89, zelená víla, Divoženka1, Niky88, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)