4
Anotace: Z hodiny přednesu...
Město,
v něm ulice
na ní dům.
S oknem.
Za ním muž
na stoličce,
s plátnem.
Na něm je věž,
v ní krásná dívka.
S kyticí slunečnic.
Kouká z okna,
na mraky,
na slunce,
na lesy,
na louky.
Cítí něčí pohled.
Za oknem domu
u plátna
maluje muž.
S rukou své manželky na rameni.
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Jana M., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)