Petrovem..
Petrovem bloudit
na nic se neptat
o nic neloudit
jak ze snů šeptat
být hříčkou citů
ohně bez kouře
z meteoritů
na Kraví hoře
čtou si tam znalci
z hvězdného prachu
ne tak pisálci
jež v barvě nachu
svět srdcem vidí
básní až hrůza
to město lidí
- desátá můza
svádí na dotek
rty k špičkám věží
kouzelný proutek
předemnou leží
u nohou Brna
jen ať ho zvednu
ta věc mistrná
ne jenom ve snu
je k nalezení
tady snad všude..
kouzelný není
a nebyl - teď bude
Přečteno 287x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, prostějanek, zelená víla, Sima, labuť, Doradan, kleopatra.sedma, Házté, Psavec, padající do neznáma, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)