Rozpáleni do běla
Hledá se matka pro mé děti,
hledá se žena napotřetí.
Ta první, chytrá kráska,
když ale vyprchala naše láska,
tak děti se mnou nechtěla,
to rozpalovalo mě do běla.
Ta druhá, hmmmm princezna... a pijavice,
jen brala a chtěla víc a více
a trestala tím, že nedala,
to rozpalovalo mě do běla.
Hledá se matka pro mé děti,
hledá se žena - naposledy.
Do třetice chci jen tu z žen,
která vítá vždy s úsměvem,
za to slibuji docela,
rozpalovat Tě budu do běla...
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Maličká Peťulka, Gabrielle, Psavec, Květka Š., rezina, Elza511, CULIKATÁ, hauskaa
Komentáře (5)
Komentujících (4)