Síla skladby
Anotace: Marná snaha o dobro lidstva.
Přátelé mí, drazí
poslouchejte aspoň jedinkrát
ta skladba je o vás
snad vám můžu chvíli hrát
Přátelé mí, vrazi
zanechte nápadných lží –
Mého klarinetu hlas
celý svět udobří.
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: JohnyD., James Libustka, Denael, ludmil, CULIKATÁ, pamp_elka
Komentáře (3)
Komentujících (3)