Smrt
Anotace: Smrt je okamžik kratší, než oka mžik.
V rychlosti dní naráz přijde náraz
do překážek ostrých
nezdolatelných.
Postavím se na nohy chvějící se
slabostí i bolestí
otevřených ran.
Divoký vzdor zmocnil se mých žil.
Tryská z nich jasná krev
krásy života.
Má síla se ztratí dřív
než budu schopen pochopit okamžik
pravdy věčnosti.
Ona však sama
mou duši v nekonečné chvíli
zachytí sítí důvěrného štěstí.
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: 6thSun, Květka Š., 4LJFilip, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)