KDO NESKÁČE NENÍ ČECH :-))))
Anotace: hééééj,jsme mistřííííí :-)))))))
To byl hokej!Fantazie!
Dneska Česko OSLAVUJE!
Sotva naši na led vjeli,
už rusáci bědovali,
Jágr našel Klepiše,
a šli kluci do výše :-)))
Ovečkin ten naštván bude,
náš Vokoun má voči všude:-)))
naši kluci srdcem hrají,
ti se lehce nevzdávají,
a tak rozhod Rachunek,
že další puk dá ROLÍNEK
Soupeř ztrácí nervy,hrdost,
možná prosí tajně:milost!
Však snížit skore nedaří se,
na ledě Jágr zřítíl se,
tak Jemelin,za trest ven!
5minut je našich jen!!
Vokoun dobrák hodnej kluk,
pustil rusům naschvál puk.
Aby trošku radost měli,
aby s hanbou neodjeli...
Však vítězství zlaté naše,
a příští rok jistě zase!! :-)))
DÍKY KLUCI,BYLI JSTE FANTASTIČTÍ A JSME NA VÁS HRDÍ:-)))
Přečteno 356x
Tipy 29
Poslední tipující: jedam, Kars, synanceia, hypertenze, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, hašlerka, mida, TetaKazi, Flamy, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)