Anotace: píšu pubertálně,ano,jsem pubertální
absolutně jiné, ale v dobrém slova smyslu. Pod myšlenku, že život je pohyb se klidně podepíšu a nesejde na tom, zda jsme pubertální. Prostě mám pocit, že to tak je. A co je v básni víc než pocit?! ;-)
29.09.2011 00:08:00 | Anita Buchtová