Poděkování
Uslyšel jsi můj tichý vzlyk
vyslaný do prostoru
a spoustu chvilek nádherných
pak prožili jsme spolu.
Děkuji, že jsi naslouchal
všemu, co říct jsem chtěla,
děkuji, že jsi při mě stál
i když jsem nevěděla.
Děkuji za tvé pochopení,
netřeba slov, když srdce ví.
Jsou chvíle, které život změní.
Děkuji za tvé přátelství.
Přečteno 443x
Tipy 28
Poslední tipující: Antares, Vanilková Ninja, vodnař, Koza, Hazentla, Dygi, Pevya, Modrý Anděl, Divoženka1, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)