Sonet nultý
Anotace: "Čtyři,čtyři,tři,tři-jinak to není sonet." tak mi bylo řečeno a tak jsem udělal...
Píši první sonet o tom,
že píši svůj první sonet.
Snad nebude to bolet,
teď a doufám - ani potom.
Snad překonám dům Ztrát a nálezů
a stvořím něco jako sen
a půjdu přímo za nosem,
až před veršem strachy zalezu.
Tak pomalu se první sonet chýlí ke konci
no tak nebuďte takoví lakomci
a nechte mi ještě trochu místa.
Tak dokončuji první sonetické řádky
a na lahvích rumu utahuji zátky
-jsem šílený utopista.
Přečteno 376x
Tipy 13
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus, Kajaro, kaňka ouškovaná, Psavec, Květka Š., WAYWARD, Mbonita, CULIKATÁ, myší královna
Komentáře (4)
Komentujících (4)