6
Anotace: Další z mých nočních myšlenek mi utekla a tak jsem ji musela najít.
Z hlav mi utekla
myšlenka
a přehlušila proud slepých,
hluchých a němých
kapek vody ze sprchy.
Místo aby se mi ukázala
schovala se někam pod stůl.
Až nás - mě a ji - budete hledat
pod stolem,
my už tam asi
dávno nebudem.
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, CULIKATÁ, rezina, pamp_elka
Komentáře (1)
Komentujících (1)