Kasiopeo, vezmi mne do lásky
Pálíš své rty
Dezert je čert?
...a třicátého
si nás
bolest
našla u konvice
Pod ní nechalo zlo ufonovo číslo
místo
abych Tebe
v dešti šeptal dívce
jsem adept noci
prstýnek svádivé nezbednice
(Mám příliš mdlé srdce
-a na něm okenice
)zavřené v zimě nestékavou kráskou
Nedokážu pojmenovat hlásku
a co jsou oči hrubiána proti Tvojí něze
L
Dnes nedám koně
ani hada za otázku
Zaržál deštník?
(až za krajky z teze)
Miluješ Ne! Jsme ze
mraků
hu hů
Bojácné sovy ladí na skle Tvoje sbohem
když otisk včerejších sladkých rtů
rtu
rtů
rtů
je dezert
je čerstvý vánek
milá slečno s duhou
kdo víská slzy lásky
cukrové tanečnice
Nejsem slunce
znám život chladný
z kaněk
- tu tůt tůt
..
Kasiopeo, kde srdce černovlásky?
*
Tam Ji koni vzbuď
i zeleným čajem
tajně..
ať neví - jsem to malé já
kdo štěstí má když v citu
jsi jemnost sama před koncem noci
i čestnost tančící při rose za úsvitu
Přečteno 350x
Tipy 18
Poslední tipující: Noc17, jvacl, Zorenka Ježková, Dota Slunská, CULIKATÁ, labuť, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)