Víno
Anotace: Jak je to s vínem...
Víno pít, nad vínem bdít
či s vínem snít?
Lít je proti větru?
Zabarvit kaluž jak krvácela by cesta
Znesvětit hřbitov, když vykvete vínový květ
Alarmující do daleka
Zde leží! Vínový král
Nohy mu trčí z kádě plné po okraj
Ani kapku nazmar
Služebníčci, otroci, hlídají ze všech stran
By ani kapka moku nepřetekla z van
Pokud ano, svět by se opil
V něm lidé opilí
Každý by se topil
Komentáře (0)