Pevná klec
Anotace: nezavírej prosím dveře, když odcházíš...
Je jen na tobě
a na tvé nejmilejší osobě,
jestli obejmete se
víc, míň a nebo vůbec
Je jen na tobě,
zda spadne klec,
a budem v ní spolu.
Ale když spadne,
zlatá nebude.
Bude však pevná
tak jako kámen
a bude mít dveře
co pouze zevnitř
otevřít se dají.
A tak tě prosím.
Když vyjdeš ven
nezavírej...
neb mohlo by se stát,
že dveře se zavřou
a z klece nedobydtný je hrad.
Já pak nemusím mít sílu,
abych dveře otevřel
a na tebe si rozpomněl.
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Izza, mida, CULIKATÁ
Komentáře (0)