Dojmy a průjmy ...
.
... nic člověka
nedojme víc ...
Než dojem
že nežije zbytečně
a má
v něčem a NĚKOM
POKRAČOVÁNÍ ...
což ale vůbec nic nemění
na smutném faktu
že vlastně jen naplnil
výrobní plán ...
a víc už tu nemá ...
***-- .... co pohledávat ... :-
*
---------------------------------
Jako obvykle Comment někde někomu
/ kdo se rozplýval nad zrozením vnuka, místo aby plakal
a myrtou zdobil na odchod svou přiblblou hlavu ... ***- /
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., isisleo, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)