Uzol myšlienok
Anotace: Utvor si svoj názor na moje verše..
Sbírka:
Spidy
Škrupina, ktorá vzniká , keď rozlúskne sa oriešok,
Slza, čo po líci steká, keď myseľ plná je spomienok.
Lesk, či bieda života,
Biely jas, či temnota.
To všetko trvá no stratí sa.
Ale láska a pocit teplý vďaka nej,
Nepominie zo sŕdc nikdy, posúva vlny ďalej.
Dajme vyniknúť duši a jej kráse,
Dajme prvé miesto v živote čistej láske,
Dajme žiť zvieratám, potrebujú slobodu,
Dajme dýchať stromom, kde príroda je ich domom.
Dajme všeľudskej láske pravý zmysel,
Dajme deťom veľký úsmev ,
Skamaráťme tmu s farbou,
Otvor oči , svetlo nosíš so sebou..
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Amable seňor Marek, aniger, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)