Obyčejná
Anotace: momentální výplod a něžná zpověď básníka svého věku, jednoduchost v hloubce duše
Směje se do kočárků
hodinky na zápěstí
v pohorkách cupitá
a hledá štěstí
Za svitu slunce
ráda mokne v dešti
ve vlasech sponka
a čeká štěstí
Na školních chodbách
cestu si klestí
v náruči knihy
nenajde štěstí
Utíká do tmy lesa
do hlíny buší pěstí
návrat do reálu
potká tam štěstí
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ilona, mida
Komentáře (0)