Ve víru nekonečna
Život vře, klokotá a probublává,
jen Bůh ví, odkud pramení,
kde se bere průzračná vláha
tolik potřebná
k tvoření...
Protéká jako voda zemí,
čas v dlaních nese jeho proud
a daruje mu různé vjemy,
co nedají se
obeplout...
Život vře, klokotá a probublává,
jednoho dne se promění,
duše dál na cestu se dává,
kamsi k novému
zrození...
Přečteno 380x
Tipy 24
Poslední tipující: Hančí, Žqáry, šuměnka, Holis, Sima, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Psavec, jedam, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)