*-*-* 50 *-*-*
Anotace: ;:;:;:;:;Zlatá svatba našich;:;:;:;:;:;
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
°°A znovu v ten Štědrý Den°°
°°Na stole květiny hlásají°°
°°Prchavý čas jak sladký sen°°
°°Stromečků jíním skráně že protkají°°
°°Po třikráte za ten čas°°
°°V jesličkách zazpíval dětský hlas°°
°°Letos až koledy znovu se rozezní°°
°°Půl století den Váš je svatební°°
°°Děkuji po prvé - ten nejstarší°°
°°Děkuji po druhé - ten prostřední°°
°°Děkuji po třetí - ta nejmladší°°
°°Na vše mi slova nějak však nestačí°°
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Komentáře (1)
Komentujících (1)