S díky ¦
Mé lampě, která chrání moje snění
a mámě, lepší nikde není,
tátovu prstu, Alexovu lvu,
Sáře, že mě milují,
Blance, Květce, i když se vzdalují,
Olince teď dávám zbytky síly
a taky tobě, který žiješ z víry.
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Neldor, CULIKATÁ
Komentáře (0)