Ozvěny sídliště
Hlasy ulice doznívají
a škrkají o chodník
v líném rytmu
letního odpoledne.
Ve stínu panelových domů
se rozléhá skučení
prázdných bytů
na periferii města.
Ze zasmušilé oblohy
trčí železné trubky
a monotónně tlučou
o betonové stěny
všedního dne.
A někde mezi tím,
kvetou pomněnky…
Přečteno 329x
Tipy 28
Poslední tipující: komantytapel, Bíša, hašlerka, labuť, CULIKATÁ, Psavec, Zefi, Kubino 2, hanele m., LordSet, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)