Konec planých nadějí
Temná skvrna na mé duši mě ubíjí,
Mám touhu vše ukončit a na nic nemyslet,
Jeden moment a změní se vše,
Ale svět si na tebe ani nevzpomene.
Jeden okamžik a nejsi,
Jedna chvíle a končíš,
Prober se , kamaráde,
To je život,
Krutý a krásný současně,
Nemilosrdný a zkurvený.
Smrt na tebe čeká,
Tak na co čekáš ty?
Na smilování které nepřijde?
Neblázni a zamysli se.
Co stojí za to žít?
Nic!
Život skončí tak jak začal,
Jako plamen svíčky.
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Winnacott, Luca Steavens, Mraveneček, ilona, Agniezka, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)