Pro Arniku
Anotace: přání k prvním narozeninám
Stalo se přesně před rokem
na prahu svěžího léta
zlatíčko, v čase radostném
prvně do našeho světa
abys jen krásu zažila
přejem ti moc šťastné žití
na lásku s námi věřila
slunce ať pro tebe svítí.
Stále máš úsměv na tváři
o první krůčky se snažíš
tvá slůvka, oči zazáří
nás všechny tu kolem blažíš
přejem ti krásné první narozeniny.
Přečteno 350x
Tipy 38
Poslední tipující: Holis, Koza, Sisinka, Špáďa, ilona, BARBYE, Vanilková Ninja, Čoki, střelkyně1, Labanda, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)