Bez obejmutí silné paže
Anotace: nezakládá se na skutečnosti
Voláme do skály
slova smutná
my se mrtvého nebáli
byla to léta krušná
***
doma jsme měli otce,
který již nedýchal
on stal se na odpočinku lovcem
nikdo s jeho tělem nehýbal
***
zvadlá ústa spadlé tváře
hluboká rána otevřená
brečeli jsme do polštáře
tátova cesta se uzavřela
***
naše rány nikoliv
Přečteno 333x
Tipy 15
Poslední tipující: Žqáry, Dygi, Kars, labuť, WAYWARD, hašlerka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)