O zklamání...
Anotace: Oslava šedesátin...
Mé kulaté se blížily
tak děti své já sezval jsem
a vždy mi velmi chyběli
když život společný byl jen mým snem.
A pak přišlo to zklamání
i když jsem to čekat měl
když alkohol smazal zábrany
krutou pravdu jsem se dozvěděl.
Jak špatným otcem jsem jim byl
a jak málo pro ně udělal
i když málo vědí jak jsem žil
tak nevím jak se mám k nim chovat dál.
Kdo z nás víc křivdy způsobil
když rozvodem vše změněno
kdo druhé více poranil
a kdy bude vše zkončeno.
Prý já málo snažil se
být dobrým tátou na dálku
přec svými dětmi chlubím se
a nezlobím se na matku.
Tak řekněte zda dobré je
když rodič více dětí má
a pak jak dítě dospěje
váš osud vůbec nevnímá.
Jak nestat se jim přítěží
a nebýt terčem výčitek
proč úcta mi nenáleží
a mají na mne jenom vstek.
Tak na sklonku života
zas bojuji s tou myšlenkou
že po mě jenom potopa
a žití moje jenom tmou.
vladyka 6 10
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, TetaKazi, CULIKATÁ, floreciente, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)