Ludmil o hodině matematiky dospěl k pravdě..to ta rigoróznost této vědy, že?
27.06.2010 16:53:00 | 11477
...tedy, to je zas nějak smícháno obecné a konkrétní /konkrétní = zde *oč jde ludmilovi*/.
ludmile, nedej se rušit v procesech.
pokud jde o aplikace redefinovaných pojmů - mno, taky nejdu vždycky každého hned zabít. ale to už zde bylo jako nelpění, tuším, pokud pojem vede, kam jsme nechtěli.
09.06.2010 13:24:00 | pamp_elka
:o) já nevím, ale zatím jak jsem to viděla
a/ všeci s přijatým *prasáctvím* si libovali, jak je jim ono *prasáctví* zdrojem potěšení a síly a nevyčerpává je
b/většinou už pak mu neříkali *prasáctví*......:o) i když fakt je, že občas se nějakému švábovi pak říká sušenka.
09.06.2010 13:17:00 | pamp_elka
To práci s pojmy budu muset ještě dovysvětlit. Prasáctví je potřeba hlavně přijmout, neboli ořezat od pocitů morálních poklesků. A to myslím, že ludmilovi jde, nebo se mýlím?
09.06.2010 11:49:00 | Unyle Pěl
...jsem Unyle pěl překvapena.
Myslela bych, že poradíš redefinovat prasáctví.
............:o) obávám se, že civilizace dospěla do stádia, kdy důtky si pořizuje kdejakej.... No kdekdo.
08.06.2010 21:44:00 | pamp_elka