Krajina splněných přání
Kolikrát...
oči tvé mě sledují,
začínám se krásně bát
Častokrát...
sobě samé slibuji,
že si nechám jenom zdát
Tak se mi zdá...
že tu cestu už znám,
i klíčky k cíli už mám
a tebe vezmu si tam...
K těm dveřím,
splněných přání krásný kraj,
tam lidi rádi utíkaj
a uvěří...
Jedinkrát...
co by se tak mohlo stát,
nechcem to tak snadno vzdát
tak vejdem dál...
Zavolám
otevři oči ,nechoď spát,
chcem si lásku dávno dát,
navždy,navždy, napořád!!!
Přečteno 400x
Tipy 40
Poslední tipující: Fenceless, sluníčko sedmitečné, Kapka, Hazentla, Radek.oslov.Šafárik, Kokonut, ilona, Xebeche, zelená víla, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)