Anotace: ...někdy se člověk nestačí divit...
Vďaka tvojej básni,
zas veriť chcem.
Hneď po návrate,
že rým je snáď
stále hoden
slniť sa v
skvostnom šate
básnikovho pera.
Že nestagnuje,
ani neumiera :)
Nádherná :)
11.08.2010 20:17:00 | Terulienka
Ať splní se ti všechna přání,
o nichž se ti dosud jen zdá
... a s lehkostí pírka
:o)
Jiří senior
01.07.2010 06:39:00 | j.c.
dnes v noci se mi bude zdát
že splní se má přání
lehce, bez naléhání
snad...
09.06.2010 22:32:00 | hašlerka
Chcešli snít o tom, co má se stát
popros tři oříšky
ty splní ti vše, co si budeš přát
ST
09.06.2010 20:53:00 | Kars
:-)))splněná přání:-) bacha na ně;-) v myšlenkách se rodí, drahá, pan/e/í/jsem chtěla, aby se to rýmovalo:-D/
09.06.2010 15:48:00 | Žqáry