Falešní proroci ...
Anotace: ***- ... své víry otroci
*
*
Co sníš a prožiješ,
to už ti nikdo neveme
a rétorika času
nakonec sedne na pařez
co z života zbyl ti
a dožvýká tu kost
S pravdou se smiř,
není to k poslouchání
ani k žrádlu
ale co naděláš
ne každý píše bibli
a i když se cítíš
jako mučedník
tak zaručeně
nejsi ... mesiáš ...
**
/ ***- ... co na tom že kazatelské a mesiášské sklony máme všichni ... /
-----------------------------------------
Komentář k značně patetickému dílu na svr. Literra "Odstřelovač"
Přečteno 305x
Tipy 11
Poslední tipující: Markéta Hl., Psavec, Marfuša, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)