7
Anotace: Má sedmá myšlenka. Pokud v tom chcete mít jasno: 2,7,3,5,1,6,4
nezáleží mi na větách,
(dává to vůbec smysl?)
nezáleží mi na tom,
Chci je míchat jen tak,
Nezáleží mi na slovech,
bez ladu a skladu.
jak jdou v pořadí.
Ale ve škole nám říkají,
že se máme vyjadřovat smysluplně.
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Skrat
Komentáře (1)
Komentujících (1)