8
Rozložte básníka na kousky,
vyjdou písmenka.
Rozložte skladatele na kousky
a vyjdou noty.
Rozložte matematika na kousky,
vyjdou vám čísla
(s proměnnou v čitateli).
Rozložte politika na kousky,
vyjde vám snůška lží.
Rozložte národ,
na kousky
a vyjde stádo blbců.
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: casla, Gabrielle, carodejka, Neldor, Striga
Komentáře (1)
Komentujících (1)