Samba..
Vracím se k Slunci, abych byl blíže k Zemi
sambu de Janeiro chci si zatančit
vždyť k sobě patří, neváhej, ruku dej mi
po paprscích bosky jen, můžem začít
jak nám to jde, vzezření jsi tak pohledné
k sambovým pohupům Tvé pánve vzhlížím
když Slunce paprskům do rytmu v poledne
rameny ve zlatě dráhu překřížím
máme svou orbitu novou, co nejblíže
k slunečním erupcím milionů flitrů
jiskry v Tvých očích se záblesky těmiže
srší mi vstříc.. můj sen končívá k jitru
Přečteno 327x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vanilková Ninja, Divoženka1, Doradan, Zorenka Ježková, Mbonita, Jiná, jedam, zelená víla, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)