Parasuicidium
Anotace: Smyšlenka psaná ve chvíli dlouhé nudy. :)
Snová ladnost
Prášky na stole
Sklenice prázdná
Smutná smrt bez boje
Cítíš ten chlad
Tu absenci emocí
Žádný strach
Jen vánek nocí se nesoucí
Překroč svůj stín
Vrhni se do prázdna
Však už tě volá
Země neznámá
Tajemná překrásná
Odvěká krajina
‚Pojď tančit!‘ ti zpívá
Tak vrhni se do kola
Spi sladce, princezno
Nečekej na prince
Zlomená květino
Pohádko bez konce
Vždyť víš, že se nezjeví
Sezóna skončila
Rekovství nevoní
Tak proč se ozývat
Naivní, dětinská
Usínáš navěky
Prince nezajímá
Záchrana chuděrky
Máš, co chtěla jsi
Pohruž se do snění
Spanilá princezno
Růže již nevoní
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, borůfkovej shit., Černý cigán z, Karásek, M.A.K., Lili Holiday
Komentáře (4)
Komentujících (4)