Motýlci
Na ruku usedl motýlek bělavý,
Snad smutnou dívenku úsměvem zaplaví.
„Bělásku…“ řekla mu,
A pusu dala mu…
Přiletěl modrásek,
Sedl ji na vlásek…
„Modrásku…“ řekla mu
A pusu dala mu…
Smrtihlav přiletěl,
Bělásek odletěl…
Nenávist přiletěla
Nevinnost zželela…
Bílá dívku rozesmála,
Modrá ji naději dala…
Černá dívce ublížila,
A na nohy postavila…
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: ta.cupka.
Komentáře (0)