pro ____
Anotace: Ona už bude vědět :))
Smutek ten já nemám rád
chtěl bych Ti svůj úsměv dát
zalepit smíchem rány duše
když netrefila Amora kuše
ruku Ti podám - tady máš
dosáhneš na ní tak se snaž
nabízím kapesník z červánků
utírám stopy moldánků
Chtěl bych být, třeba, berličkou
oporou smutnou cestičkou
do veselejších krajů
jasného nebe, zelených hájů
kde ptáci zpívají a kytky voní
rolničky štastně kolem zvoní
pro radost a světlo v očích
a klidné sny v měsíčních nocích
Tiše ten měsíc poprosím
ať jestě chvíli zůstat smím
ať smutná duše pookřeje
ať se zase krásně směje !
Svůj úsměv balím, mašli přidám
až bude zle ten dárek předám
vždyť malý úsměv štastně hřeje
:-)
Přečteno 370x
Tipy 22
Poslední tipující: Psavec, Vanilková Ninja, Modrý Anděl, labuť, Mbonita, Niky88, Kett, malá slečna, NikitaNikaT., Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)