Voňavě rozvité květy.
Do barev zvonků a pomněnek
zapsals´svůj svět skrz své věty
smyslně odžitý románu útržek...
21.06.2010 09:57:00 | šuměnka
Dávám klobouk dolů a k tomu STip..:))
16.06.2010 21:20:00 | Klementine
Znám zahrady a louky, co se nesečou...
...a na nich voní buchty, co se nepečou.
Ukrývaj vláčný tvaroh... ...a nebo že by mák?
Snad poví ti to raroh, či jiný zdatný... (...však ty už víš...)
|:-))
16.06.2010 03:42:00 | Špáďa
hmmm takže to máme dneska......Jones...da Vinci..Michelangelo...a že by Goethe??....jj to bude myslím v tomto případě trefné :)..
15.06.2010 00:29:00 | Noc17