ateizmus kvitne, veď to je Satanovo zamestnanie, robiť komplikovanosti, ničiť životy, avšak ako predtým, tak ako existuje tma, existuje i svetlo, veď keby Boh nebol, prečo by vôbec o ňom ľudia hovorili, a vôbec pochybovali o jeho existencii (bez vánku sa ani lístok nepohne), tma robi zlé veci, svetlo svetlé "Proste (v mene Ježiš), a bude vám dané; hľadajte a nájdete; klopte, a otvorí sa vám;" (Mt 7,7).
-pekná báseň
-st
20.07.2010 20:50:00 | Juraj Hrom
No,super,úžas a já jsem taky dost dobře naladěná!Jsem křesťanka i vegetarián:))
19.06.2010 15:32:00 | susana načeva
kouzelníčku... není potřeba hned zhasínat plamínek... někdy stačí jen vykročit jiným směrem... a i to chce hodně sil... stavím svůj úsměv do řady dalších :-))
15.06.2010 09:06:00 | Lorraine
Občas se špatně dýchá, ale to neznamená ,že máme právo zhasit kouzelný plamínek…
Posílám těm dušičkám o kterých píšeš úsměv od ucha k uchu.:o)
15.06.2010 08:35:00 | kouzelníček