Šaškova žena
Anotace: Jsi krutá moje paní...
Jsi krutá moje Paní,
když otáčíš se zády
k rytíři co před tebou se sklání
a zve Tě do zahrady...
Mlč šašku! Nerozumíš tomu...
Sic sladce mluví...
Ale já neodejdu z domu,
s ním, ruce má zbrocené krví...
Překvapuješ mě má Paní...
Krev na rukou Ti vadí?
I jeho výhra ve velkém klání??
Vyhrál sice velké klání...
Ale mé srdce není cenou...
Tebe si vezmu bez váhání...
Radši než jeho, budu šaškovou ženou...
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, Dota Slunská, angelicek, Házté, takova, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)