ted uz vim ted uz vim
jak si vzdycky poradim..
dam si kavu ..to ja zvladnu hrave!
no a potom prestane mi
vrtat..v hlave .o)
26.06.2010 20:27:00 | Bean
znenadání po náměstí
stohlavý se žene dav
transparent, zvednuté pěsti,
kam, to je můj vrtohlav
tu poklidně zas v pláni luk
stádečko se pase krav
ten vzkaz co nese zvonců hluk
to bývá můj vrtohlav
letní večer na předsíni
u dvojice šálků káv,
že dva nedotknou se stíny
stálý je můj vrtohlav
===
Jiří senior
18.06.2010 11:03:00 | j.c.
Není nad kávičku s návštěvou zvanou.
Vím to - mám hlavu podobně rozvrtanou...
:-))
17.06.2010 22:28:00 | TetaKazi