Víla od studánky
Anotace: Kouzelná studánka.
Do tajemné lesní říše,
vyšel jsem si po ránu.
Choval jsem se velmi tiše,
chci jen vodu do džbánu.
Studánka tam pod javorem,
pomůže mi zakrátko.
Požehnaná je Amorem,
získám každé děvčátko.
Moje plány však jsou v pánu,
víla, si ji hlídala.
Napila se z mého džbánu,
se mnou se pak líbala.
Tak jsem často ke studánce,
chodil lesní pěšinou.
Zahrál jsem si na ochránce,
pro tu vílu jedinou.
Za čas ale slzy roní,
voda za to nemůže.
Do svatby mě tuze honí,
bere si mě za muže.
Z hájovny je tahle víla,
využila náhodu.
Na mě byla tuze milá,
tak teď platím za vodu.
Přečteno 467x
Tipy 73
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, vodnař, Vanilková Ninja, Avery, Rootness, Holis, střelkyně1, jita.1965, susana načeva, ...
Komentáře (19)
Komentujících (19)