Sobectví, je velkou neřestí
jenže jak s ním bojovat
jak se s ním prát
když je mou součástí
a shazuje mě do propastí
já Nepoučitelný z chyb
mám pro tebe jen super tip...
21.06.2010 22:21:00 | Tom XVI
Culíku, to je mi nějaké povědomé...ne,ne já se v tvých slovech nepoznal.A pak však mě znáš...
20.06.2010 10:17:00 | Čoki
P.Z-Ty čteš verše?:)).Přeji všem krásný víkend,Culík má pracovní:((.A děkuji za komenty a zato,že tu jste:)))
18.06.2010 14:38:00 | CULIKATÁ
Sobectví nezná pocit viny,
za všechno může přece jiný.
Kolem mé hlavy téměř svatozář.
Arogance – často hlouposti druhá tvář.
Měj krásný víkend Culíku.
18.06.2010 11:50:00 | Šerpík 1
sobecké chování
přitahuje blesky,
naruší svítání,
popálí nás všecky...
18.06.2010 08:06:00 | nejsembásník