Není možné nevidět utrpení i po spoustě let.
Jen lidé mající prázdnou duši, zapomínají co se sluší.
Mor není hezká věc, ale zapomenout nejde přec.
Obzvláště když vidíš její dílo.
Srdce pak bolí a ne jen pro bližního svého.
22.06.2010 21:06:00 | Eru Alonnar
Hezké... mor už tady kdysi dávno byl, vzpomeňme na morové sloupy, snad lidé pochopí že je všechno jen na nich.
22.06.2010 13:40:00 | carodejka