Anotace: o vodě,noci,lásce a sexu.(je to ale jenom sen.-) )
Sbírka: Srdeční záležitosti
Noční fontána je plná magie splněných přáni, ale bohužel i těch nesplněných...
23.06.2010 09:30:00 | Kokonut
jako bych cítila ty kapky na svém těle..
jako bych cítila tu neskutečnou bláznivost
zrcadlící se
bláznivě...
i touha se prohání mými myšlenkami..
napsala jsi to moc pěkně, skutečně, jemně, něžně...
19.06.2010 22:28:00 | zelená víla
Fontána zurčící,
úsměvy na lících,
fontána bez břehů,
milostné touhy blues.. :-)
19.06.2010 15:29:00 | Pevya