Ponořena do vína
Anotace: červeně...čekám na spolupitce :)
. .
Ponořena do vína
vroucně s chutí sametu
trpce, sladce - svázaná v korzetu
a oheň v srdci, když dým stoupá z komína.
A tak jako Karmína
nalévám další z bezedných sklínek,
povzbuzuji návraty do vzpomínek.
15:30 - lehce ponořená do vína.
Cabernet svlažuje dychtivá ústa,
vždyť čekám, že se tu objevíš.
16:30 - má duše je pustá
a sugesce nasnadě, že si mě oblíbíš.
Možná lžu sama sobě,
jsem monologem proti Tobě.
A snad proto ponořená do vína...
...
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Krahujec
Komentáře (0)