letím
Anotace: z nebe k Vám koukejte co vezu Vám :)
do letadla nased´ jsem
opustit na chvíli zem
stoupal rovnou do mraků
navštívit zemi zázraků
sluníčko na mě svítilo
a nádherně se culilo
z jeho mocné teplé záře
úsměv se otisk´ do mé tváře
takový co brání těm
nepříjemným starostem
vejít tajně do hlavy,
je veselý a všechno spraví
nakažen tímto úsměvem
vracím se na pevnou zem
a můžete se zastavit
nechat se taky nakazit
tím slunečným úsměvem
ať máme všichni krásný den !
Přečteno 322x
Tipy 24
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Avery, labuť, Psavec, Niky88, Marfuša, Sweet KiWi, CULIKATÁ, synanceia, Elisha, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)