....manželce .....

....manželce .....

Anotace: jenom tak 2

ty víš, ty chceš
ty znáš jak chutná déšť
ty víš, ty chceš
ty znáš jak horu přenést
ty víš, ty chceš


ty znáš jak mě svést




a já říkám chci tě
nediv se a otevři se
miluji tě říkám skrytě
navždy tebou opojím se






ty víš, ty chceš
ty znáš jak chutná pláč
ty víš, ty chceš
ty znáš co a zač
ty víš, ty chceš
ty znáš když mě máš
......
Autor jarokurucz, 20.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Malá Lucije
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí