Cesta vlhkým ránem
Hledali jsme světlo,
ale klamali jsem sami sebe,
a neviděli jsme si do očí.
Neviditelná kráska,
kračela přede mnou,
a vlasy si pletla do ratolestí,
které jsme sbirali časně z rána,
když se nikdo nedíval.
Krajem jsme letali na ozvěnách,
jako když moře čerstvě bouří,
a my se vracíme, malátní po cestách,
vlhkým ránem,
do svých opustěných schránek.
Přečteno 294x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Dygi, Niky88, labuť, danav, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)