Růže
Pomalu růže uvadá
a list za lístkem opadává.
S ní odchází i láska tvá..
a já už nesmím tě mít ráda.
Z té krásy už nic nezbývá,
není co dávat, z čeho brát.
I vůně zvolna ubývá
a ty už nechceš mě mít rád.
Jen v srdci se touha ukrývá.
Uvadla růže, láska, cit.
A jiného už nezbývá
než zvadlou růži vyhodit.
Přečteno 297x
Tipy 23
Poslední tipující: Sweet KiWi, Antares, s.e.n, vodnař, carodejka, ajlonka, Dota Slunská, Vanilková Ninja, Niky88, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)