Anotace: vy ji znáte určitě taky,je moudrá,laskavá,obětavá a vlídná,má ty nejmilejší oči a obrovské srdce,...je to máma.Ta moje oslavila 8.6.kulatiny a já jí tímto chci říct,ať je zdravá a šťastná navždy,a že bych si přála být jednou jako ona.
Krásná, stejně jako vaše pouto. Tak ať oslaví ještě hodně kulatin :-)
29.06.2010 21:02:00 | synanceia
nádherné vyznání pro tu, pro kterou jsi vším, kolikrát plakala s tebou, kolikrát se smála pro tebe, kolikrát držela tvou hlavu v dlani, abys ji zvedla výš..
23.06.2010 22:35:00 | zelená víla
To je nádhera,takhle něžně pohladit maminčinu duši.Básnička je moc krásná a maminka bude jistě šťastná.Také přeji vše nejlepší,hlavně zdravíčko,štěstíčko.
23.06.2010 22:21:00 | CULIKATÁ